Sószappan
Sószappan

A pattanások sokak életét keserítik meg, de szerencsére számtalan módszer kínálkozik a gyulladások megszüntetésére. Azonban nehéz egy olyan terméket találni, amellyel tényleg észrevehetően csökken a gócok száma. Mivel a sószappan szárítja a bőrt, ezért a segítségével rendeződhet a helyzet.

Az alkalmazásra akár naponta több alkalommal is lehetőség nyílhat az arcmosások során. Vannak, akik közvetlen a pattanásokra rakják a sószappant egy vatta vagy egy fültisztító segítségével. Így gyorsabb lehet az érés, illetve a leszáradás is.

Persze vigyázni kell arra is, nehogy a bőr túlzottan kiszáradjon az állandó használat miatt. Csupán arra érdemes törekedni, hogy összehúzódjanak a tág pórusok, és kevesebb zsírt bocsásson ki a bőr.

A faggyútermelés harmonizálása után már láthatóan kevesebb esetben fognak felbukkanni a pattanások. További előnyt jelent, hogy a sószappan rengeteg ásványi anyagot tartalmaz, ezért képes tápanyagokkal feltölteni a kezelt felületet. Az ár is igazán kedvező, tehát nem jelenthet gondot a L’amia Natura Shop oldaláról való vásárlás.