Színes galléros pólók

A szóróajándékok, mint marketingeszközök, nélkülözhetetlenek a tökéletes vállalati imázs, valamint brandépítés szempontjából. A reklámajándékok olyan promóciós árucikkek, termékek, amelyekre a vállalkozásoknak szükségük van.

Legtöbbször hétköznapi használati tárgyak, amelyeken megtalálhatja a cége nevét, logóját, vagy az adott kampányhoz kapcsolódó szlogent. Legfőbb vásárlóik az Egyesült Államokban, Kanadában, Írországban, valamint az Egyesült Királyságban működő vállalatok.

Erre szakosodott terjesztőkön keresztül érik el ezeket a termékeket. Több tízezer darab beszerzésével és eladásával is foglalkoznak a világ minden részén. A reklámajándékok között megtalálhatók a pólók, a kulcstartók, a poszterek, a matricák, a tollak, a sapkák, a lufik, a bögrék, illetve a karkötők is. Nagyon keresettek a kitűzők is, amelyeket olcsó előállítani és rendkívül stílusosak is.

A környezetbarát alapanyagokból készült reklámajándékok is nagyon elterjedtek. Két csoportra sorolhatók, lehetnek direkt és indirekt típusúak.