Automata óra
Automata óra

A gyermekek, az egyre jobban fejlődő technikának köszönhetően, észrevehetően ellustulnak. Már nem vágynak a szabadban játszani, beérik videojátékozással, továbbá nem kíváncsiak megismerni a mai napig használatban lévő analóg tárgyakat, csakis ezeknek a digitális verzióját.

Egy mesefigurás automata óra megálljt parancsolhat mindennek. A bájos kis figura garantáltan viselésre készteti majd a gyermeket, azonban ennek csak úgy van értelme, ha le is tudja olvasni a pontos időt róla.

A szülőnek türelmesen el kell magyaráznia minden tudnivalót az óramutatókról és a számlap felosztásáról. A www.luxora.hu weboldalon a Disney kategóriában, a gyerkőcök örömére, elérhető a Toy Storyból ismert Woody, Nemo halacska, Goofy kutya, sőt, Donald kacsa is. A kisfiúk tetszését garantáltan elnyerik ezek a bájos rajzfilmfigurák.

Nem lényeges, hogy konkrét alkalomra vagy mindenféle ok nélkül kapják, a lényeg, hogy ezzel a különleges meglepetéssel a fejlődésük lesz biztosítva. Az automata óra megrendelhető a weblapról, pár kattintás révén.