Police férfi karóra

Már magára a márkanévre is sokan felkapják a fejüket, főleg akkor, hogyha meglátják milyen kollekcióval rukkol elő évről évre ez a cég. Az olasz vállalat ötlete remekül bevált mikor annak idején az amerikai stílusú rendőr napszemüvegeiket kezdték el forgalmazni.

Azóta a Police órák is nagy sikernek örvendenek és mondhatni, hogy minden téren nagyot tarol ez a divatmárka. Nagyon határozott és feltűnő kialakítást sikerült alkotni, ami a karórákat illeti. Nagy számlappal rendelkeznek, széles szíjak és kontrasztos színkombinációk jellemzik a modelljeiket.

A Police órák a férfiak nagy kedvence, hiszen a formaviláguk kedvez az ízlésüknek. Szinte süt belőlük az erő és a tartósság. Amint elkezdjük viselni a Police órák valamelyik modelljét, máris érezhetjük, hogy nem egy silány termék öleli körbe a csuklónkat, hanem egy igazi extravagáns, minőségi darab.

Az acél tok, bőr szíj és a kristályüveg egyedi kombinációi ezek, amikkel sikerült a dobogó csúcsára kerüljenek a Police órák. Nehéz lenne belekötni bármelyik modellbe, hiszen eleget tesznek a különféle ízlésvilágnak.