Minőségi műanyagablak

Ha eddig azon gondolkodott, hogy kicserélj az ablakokat vagy nem, akkor itt az ideje dönteni! A panel ablakcsere mindenképp hasznos, mivel minden évszakban megvan az előnye és ez a rendkívüli szigetelőképessége.

Már nem jelent olyan költségeket, mint annak idején és a vasbetonból épült lakásokban sokkal egyszerűbb az egész eljárás, mint a téglaépületeknél. A tok kibontásakor elég sok törmelék szokott keletkezni, ráadásul a falak és adott esetben a tapéta is sérülhet.

Viszont, a panel ablakcsere során ilyen nem áll fent, mivel sokkal erősebb a szerkezete, mint a téglából épült házaknak. Egyszerűen el kell fűrészelni középen a tokot és már kis is lehet emelni a helyéről.

Ezután a nyílást kell kitisztítani, hogy az új tok pontosan illeszkedjen. Az ablakot ekkor vízszintbe kell helyezni, majd a tokot rögzítő csavarral odafogni, a poliuretánhab pedig fogja nyújtani a megfelelő szigetelést. A panel ablakcsere végül a takarólécek és párkányok felhelyezésével zárul. Még aznap élvezheti az újonnan beszerelt ablakok nyújtotta előnyöket.