Babaolaj természetes összetevőkből
Babaolaj természetes összetevőkből

Babája elégedetten mosolyog, amikor cirógatják vagy kellemes masszázsban részesítik? Akkor tegye még tökéletesebbé ezt az élményt a babaolaj segítségével! Így ötvözheti a nyugtató és lazító masszírozást a bőrápolással, aminek együttes hatása, akár álomba is szenderítheti a piciket.

A babaolaj tökéletes a kicsik érzékeny bőrének gondozására, hogy a mindennapos külső hatásoknak ellen tudjon állni, illetve mindig puha és ápolt maradjon. Fontos azonban itt is, mint minden babakozmetikum esetén a természetességre törekedni, mert ebben a korban még nagyon érzékenyek a vegyi anyagokra, amelyek irritációt, allergiát és asztmát is okozhatnak.

A természetes babaolaj minden adalékanyagtól mentes, jó esetben pedig még illata is csak a natúr alapanyagok illatanyagaiból fakad. A hozzáadott illat is okozhat problémákat, ezért az első hónapokban érdemes erre külön odafigyelni. Ajánlott mindig elolvasni az összetevők listáját és csakis azon termékek letenni a voksot, amelyek csakis bababarát összetevőket tartalmaznak.