KTM trekking kerékpár

Aki tudja, hogy leginkább az aszfalton fog tekerni, és még csomagokkal is fel lesz szerelkezve, akkor csakis egy típusú bringát vehet meg.

A fent említett viszonyok között a KTM trekking kerékpár teljesít a legjobban, hiszen kialakítása lehetővé teszi a kényelmes testtartást még akkor is, amikor az ember már több órája teker. A masszív váz pedig elbírja a csomagokat. A KTM trekking kerékpár alapjában véve az aszfalton érzi jól magát, de ha arról van szó, akkor enyhébb terepen, mint például földes út is elboldogul.

Aki viszont extrémebb terepen szeretne tekerni, jól teszi, ha inkább egy mountain bike-ot választ. A KTM trekking kerékpár, épp a fent említett tulajdonságai révén közkedvelt fajtának nevezhető városban, hétköznapra, bevásárláshoz vagy laza biciklizéshez.

Sőt, nem is vitás, hogy ez már alkalmas hosszú távú kirándulásra, a Balaton körbetekerésére is. Ennek nagyméretű 28-as kereke van, nem széles külső gumival, hogy lehessen vele könnyen, gyorsan haladni. A KTM trekking kerékpár előnyei ellenére nem kerül egy kisebb vagyonba.