Orijen kutyatáp

Vannak gazdik, akik csak a kiváló minőségű eledelt hajlandóak a kutyájuknak adni, ezért nem akármilyen gyártótól vásárolnak. Az Orijen kutyatáp igazán nagy múltra tekint vissza. Nem mindenki dől be a hangzatos reklámoknak és a jól csengő márkaneveknek. Ők inkább a tradícióban és a tapasztalatban hisznek.

A Orijen termékek gyártója a Champion Petfoods, ami több mint negyed évszázada állítja elő a díjnyertes kutya- és macskaeledeleket. Ők nemcsak a gyártói, de fejlesztői is ezeknek a természetesen alapanyagokból készült termékeknek. Az Orijen kutyatáp gyártói személyesen ellenőrzik az alapanyagok származási helyét, tartását, minőségét.

Nem gyártanak másoknak, ugyanakkor nem is gyártatnak más cégekkel kisállat eledeleket. AZ Orijen kutyatáp éppen ezért csak természetes, tiszta hozzávalókból készül, hozzájárulva ezzel az állatok kifogástalan egészségének és energiaszintjének a megőrzéséhez. A termékek minden szempontból változatosak, mind ízben, mind pedig egyéb tulajdonságokkal a négylábú kedvenceket szolgálják.