Műköröm díszítés

Van, aki az egyszerűbb, díszítetlen körmöket kedveli, van azonban olyan is, aki nem tudná elképzelni manikűrjét legalább pár apró minta nélkül. Ezért a műköröm díszítés legalább olyan fontos része a műkörmös munkájának, mint maga a körömépítés.

Erre rendkívül sok lehetőség van, a körömdíszítő eszközöknek köszönhetően a mintáknak csak a fantázia szab határt. A magyar műkörmösök e téren is az élen járnak, amit a nemzetközi versenyeken elnyert díjak is alátámasztanak. A műköröm díszítés történhet minták megrajzolásával, festésével, ami kézügyességet és sok türelmet igényel. Ellenben manapság nagyon divatos a bársonypor alkalmazása is, ami a zselén egy hihetetlenül csillogó, gyönyörű strasszos felületet hoz létre.

A chrome fólia egy másik nagyon felkapott kellék, ha lenyűgöző felületeket akarunk elérni. A műköröm díszítés elengedhetetlen tartozékai a flitterek és a strasszkövek, amelyek évről-évre nagyon keresettek. Mindezek kiváló áron megvásárolhatók a mukorom-zselek.hu webáruházból sok egyéb csodás termék mellett.