Motoros kesztyű

Aki rendszeresen motorozik, az nyilván okkal csinálja. Mi az oka ennek a szenvedélynek? A határtalan szabadság és sebesség élménye. A nagy sebesség és a csekély védelem viszont komoly veszélyeket rejt magában.

Ezért tenni kell. A motoros kesztyű és öltözet jelenti a sofőr életbiztosítását. Ez védi meg őket az időjárás és egy baleset negatív körülményeitől. A motoros minden porcikája a viselt ruházat által kap védelmet, így nagyon fontos, hogy minden testrész megfelelően takarva legyen. A motoros kesztyű a nagy sebesség miatti ellenszél és a bogarak ellen jelent kiváló védelmet. A szél kiszárítja a bőrt, a rovarok pedig felsebezhetik.

A technológia fejlődésével egyre ellenállóbb és vékonyabb anyagokat fejlesztettek ki, így a motoros kesztyű is igen kényelmes viseletet biztosít. Alig érezhető a kézen, mégis hatékonyan óvja és szellőzteti. Nagy segítség, ha a kormányon van kézvédő pajzs is felszerelve, így kevésbé érik a kezet a külső hatások. A motorsbutik.hu számos kesztyűt kínál, többféle divatos változatban és méretben egyaránt.