Hasznos motoros táska

A motoros túrák rendkívül jó kikapcsolódásnak számítanak és biztosan mindenkinek élvezetesek lesznek. Persze ez csak akkor lehetséges, hogyha biztosítva van a megfelelő motoros felszerelés.

Hogyha nagyobb út megtétele előtt állunk, akkor gondoskodjunk a méretes tárolókról! A motorkerékpárra felszerelhető táskák remekül rögzíthetőek és a vízálló borításuknak köszönhetően nem engedik át a vizet és az egyéb szennyeződéseket, ezért megállják a helyüket akkor is, hogyha esős időben vagyunk kénytelenek folytatni az utunkat.

A motoros felszereléshez hozzátartoznak a ponyvák is, amivel letakarhatjuk, amikor használaton kívül van, így legalább nincs kitéve a pornak, az erős UV fénynek, sem az esőnek. Hogyha panelben lakunk, akkor kifejezetten nehézkes a motorkerékpár tárolása. A motoros felszerelés csoportjába beletartoznak a különféle tartókonzolok, amelyekhez a GPS-t vagy az okostelefont rögzíthetjük.

Így mindig nyomon követhetjük, hogy merre járunk. Hogyha teljes mértékben szeretnénk felszerelkezni, akkor ne feledkezzünk meg a lopásgátló lakatokról, láncokról sem!