Cégvezetői stratégia
Cégvezetői stratégia

Az állandó versenyhelyzet gyors reakciókat, és csapatmunkát is kíván. Mi történik, ha nem egy jól kidolgozott stratégia alapján vezeted a vállalkozásodat? Eltűnik a magánéleted, és az alkalmazottaid hiányosságait te korrigálod, szétdarabolod az idődet a különböző részfeladatok és az munkatársak ellenőrzése miatt.

Piroska Gyula írásai a humor és az irónia segítségével visznek közelebb a megoldáshoz, hogy miként lehetsz kevésbe leterhelt, ugyanakkor sikeres cégvezető. Ha valaki nem rendelkezik megfelelő, jól átgondolt vezetői ismeretekkel, tapasztalatokkal, akkor nehezen boldogul vállalkozóként, cégvezetőként.

Ezért van szükség egy ütős, mindenre kiterjedő stratégia kidolgozására, na és persze annak a következetes megvalósítására. Piroska Gyula tanácsait, ötleteit ki ki a maga vérmérséklete szerint átültetheti a mindennapokba, hiszen Ő is vállalkozó és a saját vezetői módszereit, tapasztalatait mondja el, amiből mindenki leszűrheti a tanulságot. Ezekkel a vezetői trükkökkel hatékonyabbá teheted a munkát, visszakaphatod a magánéleted.