Polisztirol gyöngy

Nem túl jó érzés, ha a babzsákfotelunk kezd veszíteni a tartásából. Szerencsére létezik erre az esetre néhány megoldási lehetőség, tehát nem kell rögtön venni egy újat.

A babszem.hu weboldalon megvásárolható polisztirol gyöngy egészen jó minőségű, ezért érdemes felhasználni az újratöltésre. Mivel nem túl drága, ennélfogva nagyobb mennyiséget is lehet venni belőle. Az 500 literes zsák 5.980 Forintba kerül. A segítségével akár több fotel is újratölthető.

Akkor sincsen baj, ha valakinek nem kell ennyi polisztirol gyöngy, mert kisebb csomag is rendelhető az internetről. Nagyon népszerű a 100 literes változat is, amiért 2.990 Forintot kell fizetni. A vásárlás előtt persze érdemes utánanézni annak, hogy az adott fotelnek mekkora az űrtartalma. Az internetes áruházban kapható első- és másodosztályú gyöngy.

Ha valaki az újrahasznosított polisztirol gyöngy mellett dönt, akkor még a környezetet is megkíméli. A kis méretének köszönhetően könnyen idomul a test formájához. Ennek következtében kényelmesen lehet rajta üldögélni és szunyókálni.