Megfelelő traktor alkatrész vásárlása online
Megfelelő traktor alkatrész vásárlása online

Nincs is jobb egy mezőgazdász számára, mint reggel beülni a bivalyerős traktorba és nekivágni a napi teendőknek. Azonban, ha az alattuk futó gép elromlik, a traktor alkatrész beszerzése már nem olyan vidám gondolat. Amennyiben John Deere márkájú traktorral dolgozik, tudhatja, hogy magabiztosan nekivághat bármilyen mezőgazdasági munkának, mert a gép nem fogja cserbenhagyni. A márka szlogenje is erre mutat rá, „Semmi nem megy úgy, mint egy John Deere.”.

Ezt bátran kijelenthetik, hiszen a márka a világ egyik vezető mezőgazdasági, traktor alkatrész és gép gyártója. A nagy múltú cég 1836-ban kezdett el mezőgazdasági szerszámokat forgalmazni. Eleinte csak kézi szerszámokat gyártott, mint például vasvillák és lapátok. Azonban később feltalálta a sima oldalú acél ekét, ami abban az időben forradalmi volt, mivel a konkurens cégek vas- vagy faekét használtak.

Ezek az elavult ekék gyakran elakadtak a földben és sűrűn kellett tisztítani őket. 1907-ben kezdtek el először traktorokkal foglalkozni, majd rövidesen saját modelleket kezdtek el gyártani, amelyek nagy sikert arattak. A márka alatt nemcsak traktor és egyéb mezőgazdasági gép vásárolható, hanem traktor alkatrész és természetesen más gépekhez való eszköz is. Ha rendelkezik egy ilyen nagyszerű John Deere traktorral, de nem tudja hol juthat hozzá a megfelelő traktor alkatrész bármelyikéhez, látogasson el a www.mg-alkatresz.hu oldalra!

Itt mindent megtalál amire szüksége van: szűrők, szíjak, első-hátsó hídhoz differenciálmű, híd, csapágy, motorhoz porlasztó, adagoló, dugattyú, hengerfej, szelepek, főtengely, rövid motor, hűtés-fűtéshez radiátor, expanziós szelep, hűtő, klímakompresszor, termosztát, ventilátor, visco kuplung, váltóhoz olajnyomás adó, fogaskerék, csapágy, hidraulikához szivattyú, 3pont alkatrészei, hidraulika csatlakozó, elektronikai berendezésekhez lámpa, kapcsoló, relé, biztosíték, vezetékköteg és még sok más. Vegye meg ma traktorhoz a megfelelő alkatrészt! A megfelelő traktor alkatrész kiválasztása fontos, hiszen ezek az alkatrészek márkától függnek. Lehet, hogy az egyikbe tökéletesen működik, de a másikba nem fog.