Munkavédelmi cipő
Munkavédelmi cipő

A munkavédelmi ruházatnak sokféle típusa van, hiszen különböző munkákhoz eltérő védelemre van szükség. Például építkezésben a munkavédelmi cipő főként a lábujjvédelemről és a talp-átszúrás elleni védelemről szól, egészségügyi központokban csúszásgátlásról és fertőtleníthetőségről.

Gyárakban pedig, ahol egész nap lábon állva kell végezni a különböző feladatokat, ott a lábbeli megfelelő tartást kell biztosítson a lábnak és a gerincnek. Tehát teljesen eltérő modellek tartozhatnak bele a munkavédelmi cipő kategóriába, melyek lehetnek félcipők, bakancsok, csizmák, sőt, papucsok és szandálok is. Ilyen lábbeliket olyan munka.

Ha Önnek fontos a magas minőség és a széles választék, akkor ajánljuk a Grandis webáruházat, ahol munka- és munkavédelmi ruha, valamint munkavédelmi cipő óriási kínálata várja az érdeklődőket. Az ide látogatók a Diadora Utility, a Dike, a Security Line, a Talan és a Base márkák nívós termékei közül választhatnak, amelyek között folyamatos akciós termékek is helyet kapnak, így akár az eredeti ár feléért is hozzájuthat egy-egy remek darabhoz.