LOFFICE Budapest
LOFFICE Budapest

Ön szabadúszó vagy távmunkát végez és már megunta, hogy mindig a saját lakása falai közé van bezárva, így soha semmilyen inger nem éri, ami motiválhatná, inspirálhatná? Ha igen, akkor a coworking vagy osztott munkatér kiváló lehetőség az Ön számára is, aminek igénybevételére már Magyarországon is van lehetőség.

A LOFFICE Budapest a coworking hazai úttörője, 2009-ben ez cég nyitotta meg az első osztott irodát és azóta már több helyszínen is vannak bérelhető helyiségei. Információkért a cégről látogasson el a budapest.lofficecoworking.com honlapra!

A coworking elsősorban otthoni munkásoknak nyújt kiváló lehetőséget, akik így a munkastílusuk ellenére is közösségben dolgozhatnak, sőt, közös projektbe is kezdhetnek. A LOFFICE Budapest azonban kezdő vállalkozóknak is kínál irodalehetőségeket, akiknek nagy segítség lehet, hogy a kezdeti nehézségek közepette, nem kell még saját irodára is szert tenniük.

A irodák letisztultak, világosak, tágasak, így alkalmasak ügyfélfogadásra is, hiszen garantáltan pozitív benyomást tehetünk bárkire, aki egy ilyen helyszínre teszi be a lábát. A LOFFICE Budapest irodák mellett, tárgyalókat és rendezvénytermeket is szolgáltat, amelyeket a közösségi munkatér dolgozói is igénybe vehetnek, de teljesen különálló személyek is kibérelhetik.

Példának okáért, ha egy kisebb vállalkozás nem rendelkezik egy fontos megbeszéléshez megfelelő tárgyalóval, akkor bérel egy teljes felszereltséggel rendelkező termet és a tárgyalás kimenetele így már biztosan nem a helyszínen fog múlni. A LOFFICE fent említett és további szolgáltatásairól a budapest.lofficecoworking.com weboldalon informálódhat, ahol a galériában képeket is megtekinthet a bérelhető helyiségekről.

Ha konkrét díjszabásokra kíváncsi vagy árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az árakra! Ha személyesen szeretne beszélni valakivel, akkor vegye fel a kapcsolatot a LOFFICE munkatársaival a budapest.lofficecoworking.com oldalon található telefonszámon vagy e-mail címen keresztül, valamint a térképpel ellátott elérhetőségeken!