Az autó elejébe és hátuljába szerelik be a lézerblokkolót, hogy időben észrevegye a sebességmérőket.

A sebességhatár betartása mindenkinek fontos, hiszen komoly büntetést szabhat ki a rendőrség annak, aki átlépi a megengedett sebességet. Hazánkban lakott területen belül 50 km/óra a megengedett sebességhatár. Természetesen a rendőrök sokszor tartanak közúti ellenőrzéseket, illetve méréseket, hogy elfogják a szabálytalankodó autósokat. Az autó elejébe és hátuljába szerelik be a lézerblokkolót, hogy időben észrevegye a sebességmérőket.

A speciális eszközt a traffipaxbolt.hu webáruházból is megrendelheti, aminek beszerelése nem olyan bonyolult. Oda kell figyelni a beállításokra, valamint arra, hogy az eszköz észrevétlen maradhasson. Ha valaki 75 km/órával túllépi a megengedett sebességet, akkor 300.000 Ft bírságra számíthat. A lézerblokkoló időben jelzi, ha a rendőrök mérik a sebességet, illetve a traffipax automatákra is felhívja a figyelmet.

Az okos kis szerkezettel véget vethet a bírságoknak. A lézerblokkoló mellett, tökéletes lehet egy fedélzeti kamera is, amivel fel lehet venni a bekövetkező baleseteket. A lézerblokkolóban igen érzékeny, finomhangolású műszer található, ami több kilométerrel előbb jelzi az esetleges traffipax kamerát. Régen azt mondták, hogy az, aki lézerblokkolót szerel az autójába, bűnt követ el. Azonban a jogszabályok és a törvények enyhítésével már lehetséges a termék használata.

Abban az esetben, hogyha sokat utazik és sok esetben sietni kell, akkor mindenképpen jó választás a speciális eszköz. Igazából a radardetektor eszközök is ugyanazt a célt szolgálják, mint a közutakon elhelyezett traffipaxok. Ugyanis, amikor a kis berendezés jelez, akkor a sofőr automatikusan lassítani kezd. Ezáltal nemcsak a bírságok kerülhetőek el, de a halálos kimenetelű balesetek is. Amennyiben Ön is szeretne biztonságban vezetni, akkor mindenképpen böngéssze végig a traffipaxbolt.hu webáruház kínálatát! A választékban természetesen sokféle termék megtalálható, amelyek az autózáshoz szükségesek lehetnek. Ilyenek például a xenon izzók, a tolatókamerák, a radarok és így tovább.