Laufenn LK01

A kivételes vezetési élmény minden sofőr számára fontos. Vegye szemügyre kínálatunkat, amiben megtalálja a praktikus vásárlók kedvencét, amelyet a Laufenn LK01 nyári gumi testesít meg!

A minőséget garantálja az, hogy ezeket a gumikat is a híres Hankook gyártja, amely egy igazán elismert név ezen a piacon. Számos olyan technológiát tudhat magáénak, amely az optimális felhasználást teszi lehetővé minden időjárási körülmény között.

Legyen szó forró aszfaltról vagy nedves utakról, a Laufenn LK01 gumiban megbízhat. A csökkentett gördülési ellenállásnak köszönhetően a gumi élettartama megnő és az üzemanyag fogyasztás pedig kedvezőbbé válik. Az aszimmetrikus mintázatának köszönhetően remek a tapadása.

Az S FIT EQ rendszerének hála azok a sofőrök is élvezni fogják vele a vezetést, akik szeretnek gyorsan haladni nedves és száraz útfelületen egyaránt. Az abroncs vállfelületén található gumicsík a zajcsökkentésben játszik szerepet. A Laufenn LK01 Magyarországon is gyártásra került a Hankook gyár jóvoltából.