A francia márka kifejlesztette az érzékeny bőrre tökéletes bőrápoló termékcsaládot. Az emberek már több mint 30 éve használják és a La Roche Lipikar a bőrgyógyászok által az érzékeny bőrre és ekcémára ajánlott egyik első számú megoldás.

A márkát az teszi a legkelendőbb érzékeny bőrápoló termékcsaláddá, hogy nemcsak biztonságos és gyengéd az érzékeny bőrre, hanem hatékony összetevőket is használ, a nagyszerű eredmények elérése érdekében.

A kiváló minőségű összetevők használata és a szigorú tesztelés tette lehetővé, hogy a La Roche Lipikar kozmetikumok olyan magas színvonalúak legyenek, hogy 10-ből 9 bőrgyógyász ajánlja ezeket az érzékeny bőrrel és ekcémával kapcsolatos bőrbetegségek kezelésére.

A márka egyik legfontosabb különbsége, hogy az egyes termékek összetételét a lehető legegyszerűbbre szabja. Minden kozmetikum mentes az illatanyagoktól és parabénektől. A La Roche Lipikar bőrápolás egyik legfontosabb összetevője a termálvíz, ami egy közel 2000 éves franciaországi forrásból származik és semleges pH-szinttel rendelkezik.