Kiváló szórakozás a vitrolázás
Kiváló szórakozás a vitrolázás

Nagyon sokan töltik a nyári pihenésüket a Balatonnál. Igen népszerű kirándulóhely, mivel a vízparton könnyebb elviselni az óriási hőséget, valamint itt rengeteg különféle szórakozási lehetőség közül választhatnak a vendégek. Amennyiben valami igazán különleges élményre vágyik, akkor a vitorlázás remek választás lesz.

Ezzel olyan élményeket szerezhet, amelyekre még sok év múlva is szívesen emlékszik majd vissza. A balatonfüredi R yacht cég évek óta foglalkozik hajók bérbe adásával. A kisebb vitorlásoktól a nagyobb sétahajókig és luxus yachtokig, mindenféle jármű bérelhető.

A vitorlázás kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt az egész család számára, sőt, kisebb baráti társaságok is elférnek egy-egy vitorláson. Ha nincs tapasztalata ezen a téren, de szeretne megismerkedni a vitorlázás élményével, erre is van lehetőség, hiszen kapitánnyal és profi csapattal együtt is kibérelhetőek a hajók.

Így Ön teljes biztonságban érezheti magát az út során és még némi hajózási tapasztalattal is gazdagodhat, a felejthetetlen élményeken kívül.