Adidas Superstar
Adidas Superstar

Az Adidas az egyik legismertebb sportszergyártó a világon. Talán nem túlzás azt állítani, hogy nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné ezt a nevet, vagy ne viselte volna valaha valamelyik terméküket.

Ha más nem, a klasszikus Adidas Superstar cipő biztos mindenkinek ismerős. A fehér lábbeli a három fekete csíkkal az oldalán minden sporteseményen feltűnt. Mindenki olyan cipőben szeretett volna focizni, futni vagy bármilyen más sportot gyakorolni.

A klasszikus Adidas Superstar cipőket 1969-ben mutatták bá, ám ekkor még alacsony példányszáma miatt igen drágák voltak és csak a legtehetősebbek engedhették meg maguknak, hogy ilyen lábbeliben járjanak. Most megint virágkorát éli a klasszikus modell.

Ismét megtalálhatóak a sportszerboltok polcain. A klasszikus Adidas Superstar az internetes üzletekben is megtalálhatóak, így bárki könnyen hozzájuthat a kedvenc cipőjéhez, amiről talán egész gyerekkorában álmodott. Kiváló sportoláshoz, de akár utcai cipőként is bátran viselhető, hiszen a kényelem és az elegancia is garantált.