Kényelmes, puha talp

Akik szeretnek mozogni, mindenképp az adott sporthoz megfelelő felszereléssel tegyék! Az Asics futócipő kiválóan alkalmas erre a célra. A gyártó története egészen 1949-re tekint vissza, amikor is Kihachiro Onitsuka megalapította Kobe városában.

Az eleinte aprócska gyárból, alig 1 év leforgása alatt komoly vállalat lett. A termékeit letisztult formák, valamint színek jellemzik, amelyek egyik különlegessége, hogy a sarok és a lábujj között 1 cm magasságbeli eltérés van, amit úgy terveztek, hogy a lehető legkisebb mértékben terhelje az Achillest, illetve a vádlit.

Az Asics futócipő tehát remekül simul a lábhoz, felveszi annak formáját, alakját. Érdemes megemlíteni a pozitív előnyeit sorolva, hogy 25 km környékén nagyon jól jön a kiváló párnázottsága, aminek köszönhetően még ilyenkor is kényelmes, ráadásul nem izzad bele a láb.

A tömegük általában 300 gramm alatt van. Két helyen fedezhető fel rajta csillapítóréteg, az egyik a saroknál, a másik pedig a talp elülső részén. Ha a sport híve, akkor mindenképp szerezze be az Asics futócipő egyikét!