Hitachi akkus fűnyíró

Elege van a folytonos fárasztó fűnyírásból? Unja már, hogy órákat kell vesződnie a meglévő elektromos fűnyíró zsinórjával? Felejtse el ezeket, legyen a fűnyírás inkább kikapcsolódás és szórakoztatás! A Hitachi akkus fűnyíró ezt a lehetőséget kínálja Önnek.

Ne kössön kompromisszumot! Az elektromos hajtás környezetbarát és csendes megoldás, szemben a benzinmotorral. Egy Hitachi akkus fűnyíró ötvözi a hatékonyság, kényelem és környezettudatosság fogalmát, így pedig gyerekjáték lesz a fűnyírás.

Az erős, megbízható akkumulátor sokáig bírja, nem kell gyakran tölteni. Kiváló választás, ha Önnek a csendes munkavégzés és a környezettudatosság előbbre való. Nincs többet vesződés a folyton beakadó vezetékkel, nem kell alkalmazkodni a szomszédokhoz a zajkeltés miatt.

A Hitachi akkus fűnyíró csendesen és diszkréten végzi a dolgát. A kert bármelyik szegletébe gond nélkül eljuthat, amiben a nagy kerekek segítenek. Fűgyűjtő telítettség jelzővel felszerelt, így azonnal láthatja, mikor esedékes azt kiüríteni.