gyógytorna rendelő
Gyógytorna rendelő

Néhány évtizeddel ezelőtt még az emberek többsége hozzá volt szokva ahhoz, főként a vidéki környezetben, hogy rendszeres időközönként valamilyen megerőltető munkát végezzen. Bármilyen meglepő, ekkor még többen voltak, akik jobb fizikai állapotnak örvendtek, mint manapság. A modern kor elhozta a kényelem időszakát és láss csodát, szinte állandósultak a különféle derék- és hátfájdalommal kapcsolatos panaszok.

Félre a nehéz súlyok cipeléséből adódó sérülések elméletével! Bár erre is van példa, főleg, ha valaki túlerőlteti magát, de az állandó kényelem legalább annyira, ha nem még jobban romboló hatással van. A kulcsa a panaszok kifejlődésének, hogy azok nem hirtelen jelentkeznek, mint egy becsípődés, hanem lassan készítik maguknak elő a helyet. Az ízületeket fixen tartó izmok lassan, hónapok, évek alatt leépülnek. Majd a porckorongok, a gerinc vonalában kimozdulnak és megkezdődik a sérv képződése.

Ennek nyomán a kezdeti zsibbadás alkalmi, majd rendszeres fájdalommá alakul át. A krónikus betegség pedig megszokottá válik. Nem kell így lennie! Sok pozitív értékelést kapott ez a gyógytorna rendelő az 5. kerületben (0630 505 0503; 1055, Bajcsy-Zsilinszky út 72.). Amint megtörténik a felismerés, mihamarabb jobb cselekedni és tenni a panaszok súlyosbodása ellen. Ezek egészen műtétig kísérhetik a pácienst, ami lassú felépülést eredményez. A megfelelő mozgással javítható a szövetek állapota. A kiváltó ok ilyen formában megszüntethető és visszahozható a jól megszokott fizikai állapot.

Az 5-ik kerületi rendelő munkatársai egy előzetes időpont egyeztetés után alapos felmérést végeznek és garanciát vállalnak. A sokéves tapasztalattal a hátuk mögött tudják, milyen eljárás segíthet visszaadni a fájdalommentes mindennapokat. Több torna és terápiás módszer érhető el, amiből adódóan minden alkalommal személyre szabott eljárás lesz felépítve. A sok pozitív értékelés egyértelműen mutatja a magas hatékonyságot és megelégedettséget. Az első lépés a felismeréssel és a tenni akarással veszi kezdetét.