LED fényforrás

Bármilyen évszakban is legyünk, egyszerűen elengedhetetlen, hogy bizonyos mértékű mesterséges fénykiegészítést ne használjunk az otthonunkban. Ha elég nagyok és megfelelő tájolásúak az ablakok, akkor erre a nyári időszakban van a legkevesebb szükség. Azonban, ha világítás nélkülözhetetlen, a LED fényforrás lehet az ideális választás. Miért? Mert nagyon költséghatékony és tartós.

Nézzünk meg egy régebbi típusú izzót, ami legalább 100 Wattot fogyaszt és maximum 2000 órát bír ki folyamatos működés mellett! Tény, hogy ezeknek a típusoknak az ára igen alacsony, de mégsem gazdaságos a használatuk. A LED fényforrás ezzel szemben, az említett áramszükséglet töredékét használja fel ugyanannyi fényáram biztosítására és akár több 10 000 órát is működhet minden probléma nélkül.

A számok nem hazudnak, így ha eddig nem tettük volna meg, akkor éppen eljött az ideje annak, hogy a lakásban minden régi villanykörtét lecseréljünk. A LED fényforrás teljesen az igényünkre szabható. Válaszuk ki azt, amelyik leginkább elnyeri a tetszésünket! Kattintsunk ezért az egloshop.hu oldalra!