iPhone 6 kijelzőcsere

Az Apple cég termékei megbízhatóságukról és tartósságukról lettek híresek. Azonban a mechanikai sérülések ellen ezek a készülékek sem védettek. Bár léteznek különböző tokok, amelyek csökkentik a sérülés esélyét, teljes védelmet ezek sem jelentenek. A méretes kijelzők okozzák a legtöbb gondot, hiszen már egy kisebb ütéstől is megsérülhetnek. Az iPhone 6 kijelzőcsere a telefonszervizekben kifejezetten gyakori feladat.

Ha sérülést szenved a telefon, a legtöbb amit tehetünk, hogy felkeresünk egy megbízható javítóműhelyt, ahol tapasztalt szakemberek dolgoznak. Az iPhone 6 kijelzőcsere ugyanis olyan feladat, ami megköveteli a rutint és a türelmet. 1-2 órát is igénybe vehet a régi kijelző eltávolítása és az új beszerelése. A legnagyobb gondot azonban a megbízható forrásból származó új kijelző beszerzése jelenti.

A profi szerelőműhelyekben gyári minőségű alkatrészekkel dolgoznak, így biztosak lehetünk abban, hogy kiváló minőségű lesz az új képernyő. Az iPhone 6 kijelzőcsere még így is jóval olcsóbb, mintha lecserélnénk a sérült készüléket egy teljesen újra.