Finanszírozás az adó 1 százalék révén
Finanszírozás az adó 1 százalék révén

Alapítványunk mindig törekszik a lehető leghasznosabb módon befektetni az összegyűjtött adományokat. A legjelentősebb finanszírozások az adó 1 század részéből keletkeznek, ezért amennyiben Önnek is szívügye a rák elleni küzdelem, ne töprengjen rajta sokat.

Ahhoz, hogy ezt a felajánlást megtegye, még csak a pénzéhez sem kell nyúlnia, mégis hatalmas segítséget jelenthet. Korábban, a Daganatos Gyermekekért Alapítvány néven működtünk, most pedig Daganatos.hu Alapítvány néven végezzük a munkánkat.

Ettől függetlenül, a gyermekekre való specializálódás nem változott. Nemcsak kórházak korszerűsítésének és kutatások finanszírozását vállaljuk sok esetben magunkra, de több száz daganatos gyermeket részesítettünk már közvetlen anyagi támogatással. Pár év híján, már lassan három évtizede dolgozunk azon, hogy hozzájáruljunk a beteg gyermekek megsegítéséhez. Olykor az adó 1 század része is elegendő lehet ahhoz, hogy a bevezetett modern technológiák révén életeket menthessen és/vagy könnyebbé tegye egy tumoros gyermek hétköznapjait.