Erdély utazás
Erdély utazás

Egyszer mindenkinek látnia kell a csodálatos Erdélyt, hiszen gyönyörű ez a vidék! Szerencsére nem bonyolult a megközelítése, hiszen az Erdély utazás bármikor lehetséges a Kárpáteurópa Utazási Iroda segítségével.

Az egyhetes kiránduláson több nevezetességet is megnézhetnek a turisták, hiszen a programban szerepel Nagyvárad, Kolozsvár, Parajd és Székelyudvarhely is. Az Erdély utazásból nem maradhat ki Segesvár és Torockó sem, ezért a kirándulók ide is betérnek. A szállás falusi vendéglátóhelyeken történik, ezért lehetőség nyílik majd a táncházban való részvételre is.

A megadott ár tartalmazza az étkezések, a szállás és az idegenvezetés díját, azonban a belépőket mindenki magának fizeti. Az Erdély utazás egészen biztosan feledhetetlen élmény lesz, hiszen gyönyörűek a tájak és városok tarkítják az utat.

A kirándulást követően sokan érzik úgy, hívja őket ez a környék, ezért gyakran előfordul, hogy a Kárpáteurópa Utazási Iroda turistái visszavágynak a feledhetetlen Erdélybe. Mivel a cég többféle szolgáltatást is kínál ebben a témában, ezért az Erdély utazás más útvonalon is szóba jöhet.