Cadillac Escalade
Cadillac Escalade

Az elmúlt pár évtized folyamán egyre nagyobb tért hódított magának a sima széria autók külső és belső egyedivé tétele, tuningolása. Sok híres zenész, sportoló és színész is így tett. A Cadillac Escalade az egyik legnépszerűbb tuning alany ezekben a körökben.

Méretéből adódóan, ebbe az amúgy sem mindennapi autóba viszonylag könnyen belezsúfolhatunk még egy jó adag luxust. A Cadillac Escalade népszerűségét jól mutatja, hogy idén mutatták be immáron a modell negyedik generációját. Ez az új modell az előző generációhoz képest határozott előrelépést mutat. Az új Cadillac Escalade üzemanyag-hatékonysága sokat fejlődött az elődjéhez képest, hiszen elhagyott pár kilót.
A jármű nagy versenytársa a Lincoln Navigator. Igazából ebben a kategóriában már csupán ízlés kérdése, hogy ki mit preferál, mivel mindkettő SUV átlag feletti. A Cadillac Escalade motorterében egy 6,2 literes V8-as szolgáltatja a megfelelő teljesítményt. Az új generáció a gyártó tervei szerint idén tavasszal fog gyártásba kerülni a modell rajongóinak legnagyobb örömére.