Brit kutyatáp

Az idősödő kutyák szinte pontosan úgy kezdenek el viselkedni, mint ahogyan ez az emberek életében is történik. Lassabban mozognak, a testüket borító szőrzet színe megváltozik, a szemük befátyolosodik és az étrendjük is kicserélődik.

A Brit kutyatáp kifejlesztői az idős kutyákra is gondoltak. Épp emiatt alkottak meg számukra egy olyan ételt, ami minden téren megfelel. Ez nemcsak összetételét tekintve különbözik az átlagos eledelektől, hanem állaga szempontjából is.

Fontos ugyanis ezekben az időkben arra is odafigyelni, hogy ne legyen túl kemény az, amit a kis kedvenc megeszik, hiszen a fogai sem a régiek már. Amennyiben erre nem figyel oda lehet, hogy „megunja” a rágódást az ételen, és sokkal kevesebbet fog fogyasztani, mint amennyire valójában szüksége lenne.

Ez a kis háziállat nem tudja megválogatni, hogy mit fogyasszon el és mit ne. Nyilván az lesz jó neki, amit a gazdi odaad. Figyeljen hát a gazdi, és válassza a Brit kutyatáp kínálatai közül azt a változatot, amely a háziállat életkorának is megfelel!