Bora Bora nyaralás

Az egzotikus úti célok nem véletlenül annyira keresettek. A kristálytiszta vizű tenger, a vakítóan fehér tengerpart álma valóra válhat a Bora Bora nyaralás keretein belül.

A tartalmas pihenés a nyaralás legfőbb szempontja, azonban a hangsúly a pihenésen van. A csodás, tiszta homokú tengerparton elszürcsölni egy fantasztikus koktélt a nyugágyon, igazi feltöltődést nyújt. Ez az élmény egyáltalán nem elérhetetlen. Ilyen különleges utazást ugyanis a morea-exkluziv.hu utazási iroda az ügyfél elvárásainak a legmegfelelőbben szervezi meg. A Bora Bora nyaralás igazán felejthetetlen élmény lesz egy a lagúnákra épült, cölöpökön álló csillagos luxusvillában. A csodás sziget élővilágát testközelből csodálhatjuk meg a teraszról, ami a térdig érő, kellemesen meleg vízben szabad szemmel is megtekinthető.

A Bora Bora nyaralás keretein belül, az utazók több Francia-Polinéziai szigetet érintenek, ahol felső kategóriás luxusszállodákban élvezhetik a pihenést. Kérje máris az iroda személyre szabott ajánlatait!