Az elmúlt években egyre nőtt a lézernyomtatók iránti kereslet és mind többen kezdtek lézeres patronokat használni. Az iparág speciális jellege miatt, a felhasználók nagyon keveset tudnak ezekről a kellékekről.

Az interneten sok vitát láttunk az eredeti és az utángyártott tonerek témában. Azt tapasztaltuk, hogy sok felhasználó nem nagyon érti a köztük lévő különbséget. Így nem tudják, hogyan válasszák ki a megfelelő patront a nyomtatójukhoz. Az eredeti példányokat a gyártója állítja elő.

Ezeket a patronokat kifejezetten az adott nyomtatókhoz tervezték, így a legjobb kompatibilitással rendelkeznek. Az utángyártott tonerek a professzionális, harmadik féltől származó fogyóeszköz gyártók által, szigorú gyártási folyamatok révén vannak előállítva.

Ezek a patronok kiváló minőségű alapanyagokat használnak és szigorú teszteken esnek át. Így a nyomtatási minőségük és kompatibilitásuk alapvetően hasonló az eredeti termékekhez. Az utángyártott tonerek nem sértik a szabadalmakat és nem érvénytelenítik a garanciát sem.