USB autórádió
USB autórádió

Emlékszik még arra az időszakra, amikor csak néhány CD-t tudott meghallgatni a kocsiban, és egy idő után már megunta az összes számot rajta? Ez már a múlté, ugyanis az USB autórádió végre lehetővé teszi, hogy akármennyi számot feltölthessen az adathordozóra, és bármelyiket lejátszhassa kedve és hangulata szerint.

Nem kell megelégednie azzal, hogy néhány számot játszik le ismételten, mivel az USB-re nagyon sok zene fér. Így hát különböző kategóriákba is csoportosíthatja a kedvenceit, amelyeket lejátszhat az út típusának függvényében.

Persze nemcsak ezért éri meg az USB autórádió, hanem azért is, mert modernné teszi az autó belső terét, valamint a digitális kijelzőnek köszönhetően könnyedén kezelheti. Így pedig nem vonja el a figyelmét az útról, mert percek alatt beállítható minden. Ha szeretne megvenni egy modern típust akár saját használatra, akár ajándékba, akkor nagyon jó lehetőségek várnak Önre a www.dreamboxautohifi.hu oldalon. Keresgéljen és válogasson kedvére, szükség esetén pedig kérje a szakértő tanácsát!