Infraszauna

Sokan azt gondolhatják, hogy felesleges luxus. Az infraszuna azonban nem más, mint az egészségmegőrzésre, szépségápolásra és egyszerű kalóriavesztésre alkalmas gépezet. Aki úgy véli, hogy ez pusztán rongyrázás, nagyon rosszul gondolja. A szaunázás igenis számos olyan jótékony hatással rendelkezik, aminek köszönhetően a használója sokkal jobban fogja érezni magát.

Pozitív töltetű hatásai között szerepel a kalóriavesztés, mivel könnyedén leadhat akár 300-500 kalóriát is egyetlen alkalom során. Továbbá, segít a pórusok tágításában és tisztulásában, a makacs narancsbőrre és izomlázra is kiváló gyógyír. De nemcsak a test külső részén fejti ki hatását. A magas hőtartalom következtében az emberi test elkezd verejtékezni, minek következtében a káros és feleslegessé vált anyagok távoznak a szervezetből a vízzel együtt.

Az infraszauna esetében ez a verejtékezés jóval intenzívebb, mint a hagyományos finn használata során. Az infraszauna, infrasugarakkal fűti fel a helyet, a benne tartózkodás igen kellemes, mivel jóval kisebb hőmérsékleten dolgozik, ez azonban nincs befolyással a hatékonyságára.