Szeretne olyan kozmetikumokat használni, melyek a híres Kleopátra tetszését is elnyerték? Az AHAVA termékek lényege az anyatermészet Holt-tengerének hidratáló, gyógyító és helyreállító tulajdonságaiba vetett szilárd hit.

A víz alatti csodaország mélyén erős ásványi anyagok találhatóak, amelyeket antioxidánsokban gazdag C-vitaminnal, algával, shea vajjal és erős növényi anyagokkal vonnak ki, hogy létrehozzák az AHAVA termékeket. Minden készítmény középpontjában a holt-tengeri ásványok szuper koncentrált egyensúlya áll a hidratálás, a fiatalítás és a táplálás érdekében. A tudományosan kifejlesztett és allergiára tesztelt, parabénektől, SLS/SLES-től és állatkínzástól mentes AHAVA termékek természetes megoldást nyújtanak a legérzékenyebb bőrnek is. A márka mélyen merít a természetben előforduló és terápiás potenciálból.

Élvezze az öregedésgátló, helyreállító és bőrfiatalító tulajdonságokat, amelyek mindegyik tubusból és tégelyből feltörnek! Az AHAVA termékek mindenkinek eredményorientált bőrápolást biztosítanak.