Alacsony zajszintű ventilátor

Panellakásokban, társasházakban nem mindig megoldott a WC-k, fürdőszobák szellőztetése és gyakran még egy apró ablak sincs, amit ki lehetne nyitni. Az elhasznált levegő elvezetése és a friss beáramoltatása ventilátorok segítségével valósulhat meg, azonban ezek a legtöbbször nagyon hangosak, így igen bosszantó lehet a használatuk.

Szerencsére már alacsony zajszintű ventilátor is kapható, így csak a szellozesaruhaz.hu honlap felkeresésére van szükség a kellemetlenségek megszüntetésére. Itt különböző méretű és teljesítményű termékek is fellelhetőek, így az eltérő méretű helyiségekbe is könnyedén lehet megfelelő modellt vásárolni.

Minden típus mellett fel vannak tüntetve a pontos méretek, de a szín, a teljesítmény, a légszállítás mértéke köbméter per órában, a zajszint és az áramfelvétel is, így minden szükséges adatot el lehet érni. Az alacsony zajszintű ventilátor változatok energiatakarékos motorral vannak felszerelve, így nyugodtan beüzemelhetőek, mert attól sem kell félni, hogy jelentősen megemelnék az áramfogyasztást.