Karcher gőztisztító
Karcher gőztisztító

Amikor egy vendéglátóhelyet nyitunk meg, akkor nemcsak arról kell gondoskodnunk, hogy a vendégek igényeit ki tudjuk elégíteni, hanem a megfelelő tisztaságról is. Ez a hatósági ellenőrzések alkalmával kiemelkedően fontos, ezért figyelni kell, hogy minden munkanap végén, gyorsan és hatékonyan ki legyen takarítva. A konyhákat a Karcher gőztisztító használatával nemcsak a zsíroktól, hanem a baktériumok nagy részétől is meg tudjuk szabadítani.

A porszívó méretű készülék használata nagyon egyszerű és könnyedén elsajátítható. Több fejjel is rendelkezik a készülék, amelyek tetszés szerint cserélhetőek, annak tekintetében, hogy a padlót, a csempék közötti fugát vagy a tűzhelyet akarjuk tisztítani.

A Karcher gőztisztító rövid felfűtési idővel rendelkezik és a különböző beállítások közvetlenül a berendezésen végezhetőek el. Mivel igen csekély súllyal rendelkezik, gyorsan és biztonságosan szállítható egyik helyiségből a másikba. Az elmúlt időszakokban a Karcher gőztisztító egyre nagyobb népszerűségnek örvend, aminek hála, a kereskedelemben nagyon sok helyen megtalálható.