Egy mai smartphone-hoz épp annyira szükséges a telefontok, mint például a kocsikhoz a hidegebb, fagyos idő beálltával a téli gumi. Mind a kettő a védelmet garantálja, ezért az alkalmazásukról nem szabad megfeledkezni. Ha meg van a Huawei Mate 10 Pro tok, a felhelyezése és a levétele egyáltalán nem fog gondot okozni. Biztos mindenki rakott már fel telefontokot egy kütyüre, ezért pontosan tudja, hogy mire kell figyelni.

Akinek pedig a vásárlást követően lesz az első próbálkozása, az sem kell aggódjon, hiszen a felhelyezés és persze a levétel is nagyon gyors és egyszerű. Egy cseppet sem kell erőlködni a Huawei Mate 10 Pro tok alkalmazásakor. Habár a vastagabb, keményebb defender, azaz ütésálló Huawei Mate 10 Pro tok esetében megfigyelhető, hogy a felhelyezés és a levétel a megszokottnál egy picivel nehezebb.

De ez is csak azért van, mert a kialakítás speciálisabb annak érdekében, hogy minden téren biztonságban lehessen tudni a mobilt. A kemény borítás valóban jól megtartja a telefont, ami persze nem baj, sőt, épp ellenkezőleg. Ami a tokok kidolgozását illeti, a gyártók dicséretet érdemelnek. Minden gyártó arra törekszik, hogy a portok és a gombok kivágásai hibátlanul illeszkedjenek.

A Xiaomi Redmi 10C tok kivágásai tökéletesen illeszkednek

Nincs ez másképp a bőr tokok esetében sem. A Xiaomi Redmi 10C tok teljesen alárendelte a helyet a portoknak és a gomboknak. Ami eltérés lehet a tokok között, az a kamerasziget nyílása körül figyelhető meg.  Míg a legtöbb gyártó a nagyobb kivágást választotta, egy méretes szabadon hagyott résszel a kamerához, egyeseknél a burkolatok rásimultak a kameraszigetre, és a nyílások közvetlenül csak az objektívet hagyták fedetlenül.

Nyilván sokaknál nem csupán a Xiaomi Redmi 10C tok praktikussága a fontos, hanem a külső is. A dizájn, a megjelenés és az esztétikum épp annyira meghatározó tényező. Akinek nagyon fontosak ezek, nyugodtan dönthet az átlátszó TPU tok mellett. Ha azonban szeretné megváltoztatni az ember a telefontokot, akkor különféle formatervek és anyagok közül választhat.