kondigépek
Modern kondigépek

Tegye Ön is tökéletessé a testét, hozza formába különféle edzőgépekkel! Most vonzó áron érhetőek el az otthoni célra készített kondigépek, amelyek nőknek és férfiaknak egyaránt ideálisak. A Powersport edzőgépek kínálata széles skálán mozog, van itt tárcsa- és szabadsúlyos változat, evezőpad, szobabicikli és futópad is.

A különféle vádlit és csuklyásizmot megmozgató kondigépek is elérhetőek, méghozzá számos változatban. Nagyon hatékonyan mozgatják át az emberi test izomzatát, kiválóak egy általános edzéshez is, de megállják a helyüket a profi testépítők és sportolók életében is.

Az otthoni kondigépek esetében, a tervezők odafigyelnek arra, hogy az adott edzőgép összecsukható vagy könnyen szétszerelhető legyen, így amikor nincs használatban, el lehet tenni egy sarokba vagy az ágy alá. Ajánlott beszerezni egy vibrációs gépet is, amivel a testedzés után át lehet mozgatni és masszírozni az izmokat, a nőknél pedig még a narancsbőr eltűntetésében is nagy segítségnek bizonyul. Rendelje meg a kiszemelt modelleket!